ALT VIDEOINNHOLD PÅ ETT STED
UANSETT HVOR DU PUBLISERER DET

Vår teknologiavdeling sørger for en sikker implementering slik at video blir en naturlig del av ditt nettsted, i tråd med design- og funksjonelle krav. Smartcom:tv er Certified Solution Partner og forhandler av webtv-plattformen Brightcove Video Cloud i Norge.

Responsiv

Responsivt design gjør at videoen kan spilles av fra alle mobile og bærbare enheter

Båndbredde

Oppløsningen vil heletiden tilpasse seg seerens båndbredde

Live-modul

Live-modul som gjør at man enkelt kan sette opp egne livesendinger og streame fra sin egen konto

Embed

Hent ut embedkoder, og publiser videoene der du måtte ønske

Arkiv

Samle videoinnholdet på ett sted, og merk de med tagger og metadata

Analyse

Mål engasjement og brukerdata

SKYBASERT VIDEOPLATTFORM

En solid videoplattform er fundamentet for en digital videostrategi. I bunnen av alle våre leveranser ligger en skybasert videokonto som benyttes til å bygge arkivet til kunden. Fra denne kan man lage kanaler/front-end, gjennomføre LIVE-sending, publisere VOD samt hente ut embedkoder for deling og videredistribusjon.

Våre kunder får tilgang til kontoen etter gjennomført opplæring, og kan dermed publisere video på egenhånd. Vi kan også bistå med produksjon av videoinnhold. Integrasjon mot tredjeparter som for eksempel Google Analytics gjør det enkelt og ta i bruk video i din digitale strategi.

SKJERMER OG BÅNDBREDDER

Videoen må gi seeren en god brukeropplevelse. Ingenting er mer irriterende enn en video som ikke virker. Derfor er det viktig at videoen fungerer på alle enheter og båndbredder. Med responsiv embedkode vil videoen bli like brukervennlig på telefon som på desktop. Videoplayeren vil også tilpasse seg seeren båndbredde, og vise best mulig kvalitet uten at det hakker.

– Alle skjermer
– Alle båndbredder
– HTML5

VIDEOPORTAL

Når man skal publisere en video er det mange måter å gjøre det på. Vi anbefaler at man lager sin egen videoportal. Med søkemuligheter, og navigasjon til relaterte videoer får man mer trafikk og seere til videoene enn med enkeltstående videoer. Smartcom:tv har lang erfaring med utvikling av skreddersydde portaler og web-tv konsepter. Vi hjelper til å sette opp løsninger tilpasset kundens behov.

– Produktvideoer
– Arrangement
– Kvartalspresentasjoner
– Internkommunikasjon

Distribuer i rette kanaler

Spredning av video ved hjelp av sosiale medier, mail og annonsering.

Call-To-Action

Knapper i videoplayeren som lar seeren gjøre en viktig interaksjon.

Kontaktskjemaer

Samler inn seerinformasjon for ulike formål.

Integrer med CRM og Marketing Automation

Leadsgenerering og opprettelse av målgrupper for kommende videoer.

SYNLIGHET

Å skaffe oppmerksomhet rundt videoen kan gjøres på mange måter. Epostmarkedsføring, betalt annonsering og sosiale medier er de mest brukte variantene. Med vår løsning kan du publisere videoer rett til Facebook, Twitter, og YouTube. Det er stor forskjell på hva slags video som fungerer for de ulike mediene. Med redigeringsverktøy i videoplattformen kan man enkelt tilpasse videoen for rett kanal.

– Oppsett og integrasjon mot sosiale medier
– Generere rapporter over interaksjoner og delinger

INTERAKSJON

Når man har distribuert en video ønsker man ofte en handling. Er målet at seeren skal kjøpe et produkt? Melde seg på et arrangement? Laste ned et dokument? Uansett målsetning så er Call-to-action en viktig innen digital markedsføring. Knapper og linker som er tilgjengelig i videoplayeren er effektive måter å få brukeren til å gjøre en handling. Det er viktig med løsninger som gjør det enkelt å regne ROI.

– Kontaktskjemaer
– Påmeldinger
– Nedlastinger
– Linker til undersider
– Tilbudskampanjer

GENERERE LEADS

Video kan være et bra verktøy for å generere leads. Med integrasjon mot Marketing Automation og CRM-løsninger får man muligheter til å legge inn skjemaer i videoplayeren, og konvertere seeren til et lead. Dette er løsningen for deg som allerede har en inboundstrategi og bruker video som en del av innholdsmarkedsføringen. Vi hjelper til med oppsett og integrasjon mot eksisterende løsninger.

ANALYSE

Hvilke videoer blir sett? På hvilket tidspunkt i videoen mister man flest seere? Analyse er like viktig som selve videoproduksjonen, og dersom du skal få max utbytte av din videosatsning så må du ha bra analyseverkøy. Det er viktig å gjøre beslutninger basert på data fremfor «gut feel». Vi hjelper deg med å hente ut rapporter og informasjon om både brukerne og videoene dine. Med denne informasjonen kan man se hva som fungerer, og man kan nå ut til rett målgruppe med rett innhold.

– Analyse av brukere og brukeranskaffelse
– Videoengasjement
– Integrer mot analyseverktøy som Google Analytics

LYST Å VITE MER?

Vårt team hjelper deg med løsningsforslag og planlegging

KONTAKT OSS

NYHETER OG AKTUELT

Smartcom:tv is a leading provider of communication solutions for businesses via Corporate TV, Web TV, Video productions and live Investor Relations presentations.
Smartcom:tv AS, Gjerdrumsvei 6, 0484 OSLO – telefon: 930 78 369salg@smartcomtv.noPersonvern og bruk av cookies – © 2017 Smartcom:tv