Tjenester

Vi ser på hva som ønskes å kommunisere, og hjelper til med innholdsstrategi. Noen ganger innebærer det live streaming av events, mens andre ganger kan det være rådgivning så kunden kan gjøre videoproduksjonen selv.

Webcast av arrangement

Smartcomtv gjennomfører hvert år mer enn 150 webcast på nett. Kvalitet og distribusjon er viktig for oss. Derfor streamer vi ut i HD-kvalitet og oppløsningen tilpasser seg seerens enhet og båndbredde. Våre kunder benytter webcast for å streame konferanser, seminarer, allmøter og kvartalsrapporter. Vi leverer hele verdikjeden når det gjelder å streame arrangement. Det er viktig for oss at din bedrift fremstår slik dere ønsker.

Streamingutstyr

Etterspørselen etter løsninger for å kunne produsere innhold selv har økt dramatisk. Vi har møtt denne etterspørselen med en komplett produksjonsløsning for at bedrifter enkelt skal kunne streame webcast og webinarer.

Internkommunikasjon

Video og Live-streaming er blant de mest effektive kommunikasjonsverktøyene som finnes. Video kan benyttes internt i bedriften for å etablere en kanal for ledelsen, HR, HMS og opplæring. Live-streaming kan benyttes for å nå ut til mange samtidig. Ved å lage en web-TV-portal så kan ansatte få tilgang til videoinnholdet når de måtte ønske.

Grønnskjermstudio

Unike muligheter for valg av lokasjoner og bakgrunner samt bruk av animasjoner, grafikk, bilder og video i produksjonen.