Tjenester

Vi ser på hva som ønskes å kommunisere, og hjelper til med innholdsstrategi. Noen ganger innebærer det live streaming av events, mens andre ganger kan det være rådgivning så kunden kan gjøre videoproduksjonen selv.

LIVE STREAMING (Webcast)

Vi gjennomfører hvert år mer enn 150 webcast på nett. Kvalitet og distribusjon er viktig for oss. Derfor streamer vi i HD-kvalitet og oppløsningen tilpasser seg seerens enhet og båndbredde.

Våre kunder benytter live streaming til konferanser, webinarer, allmøter og kvartalsrapporter.

Vi leverer hele verdikjeden når det gjelder å streame arrangement - fra planlegging ti landingsside. Det er viktig for oss at din bedrift fremstår slik dere ønsker.

videoproduksjon

Vi tilbyr videoproduksjoner innen de fleste sjangre og har erfarne produsenter som kan bistå med ditt prosjekt fra A til Å.

Det er mange områder innenfor videoproduksjon - informasjonsvideo, rekrutteringsvideo, presentasjonsvideo, produktvideo, dronevideo og så videre. Men hva trenger du egentlig?

Snakk med en av våre medarbeidere for råd om hvordan du kan benytte video i din bedrift.

Internkommunikasjon

Video og Live-streaming er blant de mest effektive kommunikasjonsverktøyene som finnes. Video kan benyttes internt i bedriften for å etablere en kanal for ledelsen, HR, HMS og opplæring.

Live-streaming kan benyttes for å nå ut til mange samtidig. Ved å lage en web-TV-portal så kan ansatte få tilgang til videoinnholdet når de måtte ønske.

Flere av våre under kombinerer forskjellige teknologier for å skape gode og engasjerende intern-kanaler. Live streaming, Teams, Chat og Yammer er eksempler på dette. For eksempel kan vi hente inn en foredragsholder fra et annet land via Teams - som igjen blir presentert i live streamingen. Her finnes mange muligheter.

STUDIOFASILITETER

I vakre omgivelser ved Lysaker-elven leverer vi både grønnskjerm studio og klassisk studio for video-produksjoner og live streaming. Vår partner, Video for Web, holder til her og har rigget nye og moderne studioer med alle muligheter.

I et studio har vi full kontroll på lyd og lysforhold - og vi kan dekorere "rommet" slik du ønsker. Dette gir mange muligheter og resulterer i høyere, TV-aktig kvalitet.

Vi ønsker deg velkommen på befaring hos oss - ta kontakt for å avtale tid.

Hybride arrangementer

Dette begrepet oppstod for alvor etter pandemien, som vi lærte mye av på kort tid. Mange av våre kunder oppdaget under pandemien at de nådde både flere og bredere ved å ta i bruk live streaming og online video.

Ved å kombinere fysiske arrangementer med live streaming og videokonferanse - tilfredsstiller man hele sin målgruppe - og det skapes innhold som kan leve på nett i etterkant av arrangementet.

Ta kontakt med oss for å drodle rundt gode løsninger for ditt arrangement!

UTSTYR OG OPPLÆRING

Etterspørselen etter løsninger for å kunne produsere innhold selv har økt dramatisk. Mange av våre kunder bygger egne små studioer for webinarer og teams-møter, andre lager innhold til Web og SOME med videokamera og redigeringsverktøy.

Vi leverer både utstyr og opplæring til våre kunder og kan bistå med prosjektering og planlegging av streamingløsninger, studio- og produksjonsutstyr som egner seg for hver enkelt kunde.