INNHOLDSMARKEDSFØRING
MED VIDEO?

Det er effektivt å bruke video i innholdsmarkedsføring.
Vi ser på hva som ønskes å kommunisere, og hjelper til med videoproduksjonen. Noen ganger innebærer det streaming av events, mens andre ganger kan det være kurs og rådgivning så du kan gjøre videoproduksjonen selv.

LIVE

Livestreaming av events og møter

VIDEOPRODUKSJON

Planlegger, produserer, distribuerer og evaluerer videofilmer

GRØNNSKJERMSTUDIO

Nettkurs, nyhetssendinger og live fra studio

VIDEOPRODUKSJON

Smartcom:tv leverer alle typer videoer. Vi veileder deg fra idéstadiet til ferdig publisert video.
Vi går nøye gjennom hva som ønskes å kommunisere. Vi foreslår form og design, skriver manus, utarbeider produksjonsplaner, gjennomfører opptak og redigering, publiserer og distribuerer. Video er et effektivt virkemiddel for innholdsmarkedsføring, og vi følger deg gjennom hele prosessen. For oss er det viktig at du får best mulig effekt av din video.

– Informasjonsfilmer
– Produktfilmer
– Highlightsvideo

WEBCAST

Smartcom:tv gjennomfører hvert år mer enn 150 webcast på nett. Vi leverer løsninger som inneholder alt fra planlegging til produksjon og streaming av dine sendinger, og sørger for at teknikken fungerer. Det er viktig for oss at din bedrift fremstår slik dere ønsker.

– Konferanser
– Webinarer
– Møter
– Kvartalspresentasjoner

Les mer om våre streamingtjenester her.
Vi har også kostnadseffektive løsninger som gjør at du kan streame selv.

GRØNNSKJERMSTUDIO

I Smartcom:tvs studio kan du produsere og publisere live web-tv sendinger, kvartalspresentasjoner, pressemeldinger og videobaserte nettkurs. Studioet egner seg også til gjennomføring av medie-/ og kameratrening og til produksjon av videokonferanser og podcaster.

«Green Screen»- teknologi gir unike muligheter for valg av lokasjoner og bakgrunner samt bruk av animasjoner, grafikk, bilder og video i produksjonen.

– Interne nyhetssendinger
– Nettkurs

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev

NYHETER OG AKTUELT

Smartcom:tv is a leading provider of communication solutions for businesses via Corporate TV, Web TV, Video productions and live Investor Relations presentations.
Smartcom:tv AS, Gjerdrumsvei 6, 0484 OSLO – telefon: 930 78 369salg@smartcomtv.no – © 2017 Smartcom:tv