tjenester / webinarløsning

WEBINARLØSNING

Teknisk utstyr og videoplattform for gjennomføring av webinarer

Vi hjelper til med utstyr for å gjennomføre høykvalitets webinarer. Dette er en komplett «plug and play» løsning som er meget enkel å betjene.

Vi hjelper til med utstyr for å gjennomføre høykvalitets webinarer. Dette er en komplett «plug and play» løsning som er meget enkel å betjene.

WEBINARLØSNING

Det er mange måter å gjennomføre webinarer på. Den mest profesjonelle varianten er live TV-bilder med høy bildekvalitet, og innslag av slides. I tillegg er det viktig å ha dialog med seerne gjennom et tydelig chatområde så seerne kan delta i sendingen.

Vi leverer utstyr for å gjennomføre høykvalitets webinarer. Dette er en komplett «plug and play» løsning som er meget enkel å betjene. Alle komponenter som lyd- og bildemiksere, mikrofoner etc. er ferdig montert i kassen. Det er bare å tilkoble kameraer og sette på strøm. Kassen kan enkelt konfigureres for å streame til sosiale medier og alle andre åpne løsninger.

Noen argumenter for å gjennomføre webinarer

– Bygge relasjoner
– Styrke merkevare
– Engasjere din målgruppe
– Gir større fleksibilitet
– Enkelt

Bruksområder for webinarer

– Kurs og kompetanseheving
– Salg og markedsføring
– Kommuniser med partnere
– Informasjon til medlemmer

WORKSHOP

Book tid for workshop for å finne ut om vår løsning kan hjelpe deg.

LYST Å VITE MER?

Vårt team hjelper deg med løsningsforslag og planlegging

KONTAKT OSS

NYHETER OG AKTUELT

Smartcom:tv is a leading provider of communication solutions for businesses via Corporate TV, Web TV, Video productions and live Investor Relations presentations.
Smartcom:tv AS, Gjerdrumsvei 6, 0484 OSLO – telefon: 930 78 369salg@smartcomtv.noPersonvern og bruk av cookies – © 2017 Smartcom:tv