tjenester / webcast

WEBCAST - LIVE STREAMING PÅ NETT

Vi streamer ditt arrangement i HD kvalitet

Livestreaming er blant de mest effektive kommunikasjonsverktøyene som finnes. Vi sørger for at du når ut til alle enheter, og oppløsningen tilpasser seg seerens båndbredde.

Video er meget effektivt virkemiddel for bedriftskommunikasjon. Video gir muligheten til å distribuere tidsriktige meldinger til hele organisasjon i løpet av sekunder.

WEBCAST AV ARRANGEMENT

Smartcom:tv gjennomfører hvert år mer enn 150 webcast på nett.
Vi leverer hele verdikjeden når det gjelder å streame arrangement. Det er viktig for oss at din bedrift fremstår slik dere ønsker.

Ulike event man kan streame:

– Konferanse
– Seminar
– Internkommunikasjon
– Kvartalsrapport
– Kapitalmarkedsdag
– Pressemelding

VIDEOPLATTFORM

En solid videoplattform er fundamentet for en sikker webcast. I bunnen av alle våre leveranser ligger en skybasert videokonto som benyttes til å streame sendingen på, og gjøre opptaket tilgjengelig i etterkant. Fra denne kan man lage kanaler/front-end, publisere sendingen i opptak, samt hente ut embedkoder for deling og videredistribusjon.

Videoen må gi seeren en god brukeropplevelse. Ingenting er mer irriterende enn en wecast som ikke virker. Derfor er det viktig at sendingen fungerer på alle enheter og båndbredder. Med responsiv embedkode vil videoen bli like brukervennlig på telefon som på desktop. Webcasten vil også tilpasse seg seeren båndbredde, og vise best mulig kvalitet uten at det hakker.

UTSTYR

Smartcom:tv streamer live i HD-kvalitet med støtte for de fleste skjermer (Mac, PC, iPad, iPhone etc). Våre basisteam består av en seniorprodusent og en kameramann.

Utstyret vi benytter for å streame konferanse er et såkalt «lettsett» som leverer HD-kvalitet i hele signalgangen – ut til sluttbruker. Basis-leveransen i våre webcast er en to-kamerasending hvor ett kamera er ubetjent og benyttes som «klippe»-kamera. Kameraet stilles fast på oversiktsbilde og gir produsenten muligheten til å bytte utsnitt med det betjente kameraet uten måtte zoome eller panne kameraet. Dette gir en vesentlig bedre produksjon og sluttbrukeropplevelse enn å benytte kun ett kamera.

Vi har også kostnadseffektive løsninger for streaming av konferanse for de som vil gjøre det selv.

LYST Å VITE MER?

Vårt team hjelper deg med løsningsforslag og planlegging

KONTAKT OSS

NYHETER OG AKTUELT

Smartcom:tv is a leading provider of communication solutions for businesses via Corporate TV, Web TV, Video productions and live Investor Relations presentations.
Smartcom:tv AS, Gjerdrumsvei 6, 0484 OSLO – telefon: 930 78 369salg@smartcomtv.noPersonvern og bruk av cookies – © 2017 Smartcom:tv