tjenester / kommunikasjon

KOMMUNISER MED HELE BEDRIFTEN

Nå ut til alle ansatte ved hjelp av live streaming og video on-demand.

Video er meget effektivt virkemiddel for bedriftskommunikasjon. Video gir muligheten til å distribuere tidsriktige meldinger til hele organisasjon i løpet av sekunder.

Video er meget effektivt virkemiddel for bedriftskommunikasjon. Video gir muligheten til å distribuere tidsriktige meldinger til hele organisasjon i løpet av sekunder.

KOMMUNIKASJONSSTRATEGI MED VIDEO

Video bør være en naturlig del av din kommunikasjonsstrategi. Livestreaming er blant de mest effektive kommunikasjonsverktøyene som finnes. Video kan benyttes både internt og ekstern i bedriften og kan defineres utifra målgruppe og kanaler. Man kan ha webcast for å nå ut til mange samtidig. Legg ut opptaket on-demand, så ligger den tilgjengelig for de som ikke fikk sett livesendingen.

Her er noen gode grunner til å benytte video i din kommunikasjon:

– Måle hvem som har sett videoen.
– Konverterer dobbelt så godt som tekst og bilder.
– Toveis-kommunikasjon
– Lukkede kanaler såvel som åpne med full sosial spredning.
– Måloppnåelsen av bedriftens kommunikasjon.
– Video er billig og effektivt!

LAST NED EBOK

BOK OM VIDEO FOR INTERNKOMMUNIKASJON

Bedrifter er i ferd med å gå opp nye stier med bruk av video. Mens det er åpenbart at video åpner opp et nytt utvalg av markedsføringskanaler, er det ikke fullt så åpenbart hvordan video benyttes for internkommunikasjonen.

Informasjons- og opplæringsvideoer for nyansatte

Effektiv opplæring kan gjøre en stor forskjell for å beholde ansatte. Høyt gjennomtrekk i bedriften kan ofte tilskrives dårlig opplæring og oppfølging av nye medarbeidere. I de senere år har HR-avdelinger rundt om i verden tatt i bruk video for å veilede og informere nye ansatte. Forskning viser også at bruk av video reduserer kostnaden ved å lære opp nye medarbeidere.

Internkommunikasjon

Video er meget effektivt for intern bedriftskommunikasjon. Video gir muligheten til å distribuere tidsriktige meldinger til hele organisasjon i løpet av sekunder. Bruk av video for internkommunikasjon er mer effektivt nå enn tidligere da det er lett å distribuere på nettet, sikkert og kostnadseffektivt. Fremfor alt har video som et internt kommunikasjonsverktøy vist seg å være viktig for å forbedre medarbeidernes engasjement. Det å engasjere medarbeidere er, for mange arbeidsgivere, en stor utfordring.

Fyll ut skjemaet og last ned e-boken

LYST Å VITE MER?

Vårt team hjelper deg med løsningsforslag og planlegging

KONTAKT OSS

NYHETER OG AKTUELT

Smartcom:tv is a leading provider of communication solutions for businesses via Corporate TV, Web TV, Video productions and live Investor Relations presentations.
Smartcom:tv AS, Gjerdrumsvei 6, 0484 OSLO – telefon: 930 78 369salg@smartcomtv.no – © 2017 Smartcom:tv