Morsom start på 2018

Det ble en pangstart da sommerferien var over i 2017. Og det ble en pangstart etter juleferien også. Januar har de siste årene vært aktive med NHO, SKAGEN Fondene og Mat og landbrukskonferansen. Det ble det i år også. I tillegg står kommende kvartalspresentasjoner, flere konferanser, studioproduksjoner og matprogrammer i kø.

NHO og SKAGEN Fondene fikk mange tusen webTV-seere på konferansene sine. NHO distribuerte i tillegg sendingen sin gjennom flere nettmedier (i tillegg til NRK) som sørget for å få en meget stor spredning av årets konferanse. Januar og februar er også månedene for produktlanseringer og konferanser. Vi er nærmest fullbooket!

Det er flere og flere som ønsker å produsere både video og livesendinger selv så det gleder oss stort at noen satte i gang med disse anskaffelsene allerede nå i januar. Nye kunder har gått til anskaffelse av Smartcom:tv video & broadcast kit som også krevde sitt med leveranser, on-boarding, kursing og testsendinger. Gøy! Det lover godt for våre nye tjenester for å produsere selv i 2018.

Som sagt en veldig morsom start på året.

Del med andre!