Vi lager Matprogram for Haugen-Gruppen

Matprogram Haugen-Gruppen

Haugen-Gruppen har produsert over 40 matprogrammer siste året.

Haugen-Gruppen AS er Norges ledende import-, salgs-, og markedsorganisasjon innen mat & drikke. De er markedsledende i Norge i de fleste produktkategoriene.

I 2016 tok Haugen Gruppens storkjøkkenavdeling en beslutning på å lage egne matprogrammer. Disse programmene viser hvordan produktene anvendes i matlagningen. På ett år har de produsert over 40 matprogrammer som publiseres på deres egen webTV kanal.

Haugen-Gruppen TV (http://www.haugen-gruppen.no/storkjokken/storkjokken-tv.aspx) teaser hvert program på Facebook som gir seerne mulighet til enkelt å klikke seg inn på Haugen-Gruppens TV-kanal for å se hele programmet.

Les mer om videoprodokusjon

Del med andre!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email