Har du allerede startet, eller vurderer å starte med marketing automation?

Brightcove_marketing_automation

Brightcove_marketing_automation

Marketing Automation

Majoriteten av leverandørene av marketing automation-løsninger fremhever bruk av video i sine kampanjer. De har de samme argumentene om digital synlighet ved bruk av video.

Les mer om innholdsmarkedsføring med video

Smartcom:tv representerer Brightcove, som er den største internasjonale leverandøren av skybaserte videoplattformløsninger. Vi har gleden av å videreformidle en god nyhet til alle brukere av marketing automation. Brightcove har inngått et tett samarbeid med de tre største aktørene i markedet. Alle tre aktørene ønsker en god og profesjonell videoløsning. Det er viktig med gode analysemuligheter, enkel integrasjon og bred distribusjon.

”Some matches were made in heaven. When you link your video and marketing automation platforms, you won’t miss the huge opportunity to get insights into your video campaigns’ performance».

Denne integrasjonen gir deg god innsikt til i hvem som ser på videoene dine, hvor mye de har sett av videoen, og hva de finner interessant. Du får et unikt bilde av seermassen din, og uvurderlig informasjon om hva som fungerer og ikke.

Hubspot: se video
“Video continues to be an important medium for our customers, and we’re excited to be teaming up with Brightcove to bring their robust video analytics directly into our product offering,”

Brad Coffey, chief strategy officer at HubSpot.

Marketo: se video

“In this new digital, social mobile world, marketers and the marketing function are the ones leading the customer journey. Being in the driver’s seat means thinking differently about how you engage with your customers and prospects,” Lou Pelosi, senior director of LaunchPoint at Marketo.

Oracle Eloqua: se video
Del med andre!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email